bruidsmode
trouwen.jouwverzamelaar.nl

Menu

voorpagina

Gesponsorde koppelingen

Bruidsmode

 • De beste bruiloftband van nederland
  Nightwind is al jaren één van de beste allround coverbands van Nederland. 4 enthousiaste muzikanten en een voortreffelijke zangeres bezorgen u een onvergetelijk feest of evenement! Nightwind is al jaren een zeer gewaardeerde gast op talrijke feesten e
  http://www.orkestnightwind.nl
 • Kristina bruidsmode
  De grootste webshop in bruidsaccessoires Hier vinden aanstaande echtparen de nieuwste producten voor hun huwelijk, zoals handschoenen, bruidssluiers, haaraccessoires, sieraden en nog veel meer. Ook voor accessoires die subliem bewerkt zijn met zoetwaterparels en glinsterende Swarovski-kristallen kan men terecht bij Kristina Bruidsmode. Ook het bruidsmeisje en de bruidegom vergeten wij niet. “De webstore boekt sinds 2007 al veel succes”, zegt eigenaresse Kristina. “Maar het was tijd voor een restyle, omdat er steeds meer exclusieve producten bij kwamen.” Ze kwam ooit op het idee een online bruidsboetiek te runnen, toen veel vriendinnen om haar heen trouwden en haar om advies vroegen. “Dan wilden ze weten welk tasje bij hun trouwjurk past of welk kapsel mooi staat. Ze sleurden mij mee naar alle boetieks in het land, maar overal was de keuze beperkt. Het idee van een webstore was geboren met het verschil dat klanten bij ons kunnen kiezen uit veel producten. Voor elke trouwjurk of –pak is er een bijpassende accessoire te vinden. Daarom zijn wij de allergrootste webstore in bruidsaccessoires. ” Naast dat een elegante vormgeving de boventoon voert in de nieuwe shop, zijn er ook praktische functies aan toegevoegd.Zo kunnen klanten achteraf betalen, nadat ze hun bestelling hebben ontvangen. Geen enkele andere online bruidsmodezaak biedt deze service. En omdat trouwen duur genoeg is, mag je ook in gedeeltes betalen.
  http://www.kristinabruidsmode.nl/
 • Little flowers bruidskinderkleding
  Wij hebben een ruime collectie bruidskinderkleding voor jongens en meisjes. *kinderkostuums*jurken*bolero\'s*schoenen*ringkussens*bloemenmandjes*enz.enz. Wij leveren snel en zo veel mogelijk uit voorraad. Alle kleding is online te bestellen. Niet goed is geld terug!
  http://www.littleflowers.nl
 • Mijn droomjapon

  http://www.mijndroomjapon.nl/

Gesponsorde koppelingen

Informatie over Bruidsmode