huwelijksfeest
trouwen.jouwverzamelaar.nl

Menu

voorpagina

Gesponsorde koppelingen

Huwelijksfeest

 • Avi-music.nl
  AVI music organiseert de complete verzorging van feesten. Van lichtshows en geluid tot tafels en stoelen. Van de bartap tot het aankleden van de zaal. Maar ook modeshows en presentatie\'s behoren tot de mogelijkheden en is een onderdeel waar AVI music zeer sterk in is. Wat kan AVI music u bieden? Door de hoeveelheid licht en geluidsinstallaties die we in ons bezit hebben kunnen we bijna alle feesten en presentaties van het juiste licht en geluid voorzien, of het nu voor 50 man is of voor 1000, voor ieder feest hebben wij een oplossing. Uiteraard werken wij met gerenomeerde apparatuur. Onze DJ\'s hebben een ruime ervaring in de verschillende muzieksoorten, waardoor we op ieder feest de juiste DJ kunnen inzetten. We hebben DJ\'s die zijn gespecialiseerd in een \'60/\'70 /\'80 jaren feesten en er zijn DJ\'s die voor de jeugd een knalfeest neerzetten. Voor een presentatie of modeshow heeft AVI music een DJ/ presentator. We hebben standaardpakketen van licht en geluidsinstallaties met daar aanvast, vaste prijzen. Voor speciale wensen die niet standaard bij ons in het pakket zitten komen we graag langs voor een offerte opmaat
  http://www.avi-music.nl/
 • Partyboot de koperen hoorn
  Partyboot \"De Koperen Hoorn\" staat garant voor het slagen van uw varend feest! Rondvaarten in het groene hart van Noord-Holland Geniet van ons mooie Westfriese landschap tijdens een gezellige vaart aan boord van partyboot \"De Koperen Hoorn\". Of het nu gaat om een personeelsfeest, verjaardag, huwelijk, jubileum, productpresensatie, seniorenreis of zomaar een surpriseparty, wij zorgen voor een geslaagd verblijf aan boord.
  http://www.partybootdekoperenhoorn.nl
 • Villa buddha bali lovina beach
  Een heel mooie en zeer complete site met ontzettend veel foto\'s. Je gaat al op huwelijksreis als je de site bezoekt. Villa Buddha is een grote villa, groot genoeg om veel gasten te ontvangen, b.v. voor een trouwerij of een viering van een huwelijksfeest Veel informatie over Bali, tradities, bevolking en hun cultuur. Verteld wordt over reizen naar Bali, sport en welke excursies er zijn. een aanwinst voor deze pagina.
  http://www.villabuddha.com
 • Vuurwerk bruiloft

  http://www.wagenvoort.nl/vuurwerk-bruiloft.aspx

Gesponsorde koppelingen

Informatie over Huwelijksfeest